Decídete

A vegades se’ns aconsella que seguim el nostre instint a l’hora de prendre decisions importants. Lamentablement, el nostre instint desborda de consells dubtosos. Per fortuna, els professors Xip i Donen Heath són aquí per ajudar-nos. Prepara’t per conèixer als quatre dolents més perniciosos de la presa de decisions i el procés que podem seguir per contrarestar la seva influència.

Pel camí coneixerem les respostes a preguntes fonamentals: com aturar el cicle obsessiu de les nostres decisions? Com prendre decisions grupals sense intrigues destructives? I com assegurar-nos que no deixarem escapar valuoses oportunitats per canviar el nostre rumb?

En el procés, els autors mostren per què els experts sovint cometen errors. Exploren la tendència de les persones a ser massa confiades sobre com les seves eleccions es desenvoluparan. I ho fan a partir d’històries de casos tan diversos com la caiguda de Kodak, el relat inspirador d’un supervivent del càncer, l’enginyós truc d’una estrella del rock per prendre decisions, la desastrosa adquisició d’un conseller delegat o una simple pregunta que sovint pot agilitzar espinoses decisions personals.

Tot això suposa un fascinant recorregut a través del funcionament de la nostra ment i es converteix en una valuosa guia per prendre decisions més intel·ligents.

Títol: Decídete. Cómo tomar las mejores decisiones en la vida y en el trabajo
Autor: Chip Heath i Dan Heath
Editorial: Gestión 2000
ISBN: 978-84-9875-310-3
Preu: 17,95€ (paper), 9,99€ (ebook)


Fes una ullada

Decideix-te
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà