cursos estiu CPNL

Si esteu posant al dia el vostre currículum o voleu millorar la seguretat a l’hora de parlar o de redactar en català, us oferim alguns cursos intensius durant els mesos de juny i juliol, de 10 o 20 hores. Són cursos per refrescar aprenentatges antics, per posar-se al dia o per avançar en alguns aspectes puntuals.

La formació lingüística és un element bàsic del perfil de les persones que es comuniquen amb el públic habitualment, tant oralment com per escrit. I en l’oferta comarcal dels nostres serveis per a aquest estiu trobareu opcions que es poden ajustar a diferents necessitats.

A Vilanova i la Geltrú, tindrem un Grup de conversa de 20 hores i un curs de Reforç d’ortografia també de 20 hores. A Les Roquetes oferim un Bàsic 1 i un curs per practicar la llengua oral amb cançons: Cantem i parlem, de 10 hores.

A Sitges també s’ha ofert un Bàsic 1 de 45 hores i a Ribes s’obren tres grups semipresencials, que segueixen el material del Parla.cat, amb examen oficial del nivell Elemental, Intermedi i de Suficiència.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Us animem a fer el pas, si teniu una mica de disponibilitat de temps, i a aprofitar el bon temps per posar-vos al dia en les vostres habilitats lingüístiques.

Més informació:

Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú
CNL de l’Alt Penedès i el Garraf
Consorci per a la Normalització Lingüística
Rasa del Miquelet, 16
Tel. 93 811 57 73
vngcat@cpnl.cat

Aprendre català és útil: aprofita l’estiu per millorar!
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà