Avui parlem amb José Machado, emprenedor i responsable de l’empresa Serveis I+D, una empresa especialitzada en el disseny i desenvolupament de projectes i productes electrònics.

Per què vas decidir crear la teva empresa? Que et va motivar a fer-ho? Per què vas escollir aquesta activitat?
Primer, per necessitats econòmiques. Després de trobar-me a l’atur, vaig arribar a la conclusió que amb la meva experiència en el disseny de productes electrònics treballant per compte aliena, podia realitzar tasques similars per altres empreses o particulars que tinguessin la necessitat de crear o desenvolupar un producte electrònic.

A que et dedicaves abans?
Treballava com enginyer electrònic desenvolupant nous productes electrònics en altres empreses.

Des de la idea inicial fins a la posada en marxa, quan temps ha passat?
Aproximadament, dos mesos.

Què és el que milloraries en el procés de creació d’empresa?
Primer, en dedicar més temps per preparar la posada en marxa de l’empresa, intentant cercar algun soci/a o col·laborador/a que tingui el mateix perfil i motivació. Les decissions, quan es prenen amb una altra persona/es, poden ser més encertades que quan les pren un de sol.

Com va sorgir el nom comercial?
Vaig cercar un nom que estigués relacionat amb la meva activitat. Com que em dedico a la investigació i el desenvolupament de projectes… no va ser complicat.

Quins són els teus objectius?
A curt, intentar ampliar la cartera de clients més propers i poder disposar d’un local on poder desenvolupar millor la meva activitat. A llarg termini, poder crear productes propis i poder-los comercialitzar, i que l’empresa pugui créixer en número de persones.

Què és el que aconsellaries a un nou emprenedor?
Principalment, que estigui convençut que està capacitat per portar endavant l’activitat, i que domini el producte o servei que ofereix.

Ser empresari: un somni o una necessitat?
Crec en l’empresari que s’esforça i s’obre camí amb fermesa, tant és si ha estat conseqüència d’una necessitat o d’un somni.

On us podem trobar?
Servicios I+D
C/ Joaquim Mir, 16 bjs. 1a – Vilanova i la Geltrú
Tel. +34 600684176
info@servicios-imasd.com
www.servicios-imasd.com/

Si vols donar a conèixer la teva empresa en aquesta secció, contacta’ns! Truca’ns (938140440) o escriu-nos (tcontreras@imet.cat).

Serveis I+D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà