marca personal bmooc

Bmooc Barcelona School, la plataforma educativa de formació empresarial a distància i gratuïta, que us vam presentar ara fa uns mesos, presenta un nou curs en l’àmbit del màrqueting, concretament un curs de Marca Personal.

Aquest curs explica el procés de creació de la Marca Personal: com definir l’objectiu, com auto conèixer-se un mateix, definir la proposta de valor, distingir els nostres clients i tenir clar els canals a través dels quals arribarem fins a ells. Tots aquests conceptes es treballen mitjançant el llenç de Creació de Marca Personal (llenç CMP), una eina pràctica i visual que permet de forma fàcil i senzilla seguir tots els passos del procés.

Si voleu més informació, podeu accedir a la fitxa i els continguts al següent enllaç.

Curs a distància gratuït: Com crear la teva Marca Personal
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà