T'expliquem tot el que has de saber per començar amb la factura electrònica en aquesta infografia
La implantació de la factura electrònica a Espanya ha donat un pas més. A partir del passat 15 de gener de 2015, aquelles empreses que treballen amb l’Administració pública o que presten serveis a empreses o públic en general amb una especial transcendència econòmica, han d’emetre les seves factures en format electrònic.

Es tracta d’un canvi que per a moltes empreses i professionals suposarà una revolució, ja que afecta els seus processos d’administració i finances, així com a la tecnologia que els suporta. Per tant, és important conèixer bé aquestes noves obligacions en termes de factura electrònica, per poder dur a terme una adaptació completa que permeti operar sense contratemps.

Està preparada la teva empresa per operar amb la nova factura electrònica? Estan adaptats els processos, persones i tecnologia per operar amb la factura electrònica? Tens a la teva disposició totes les claus sobre la factura electrònica en la següent infografia.

Des del 15 de gener estaràs obligat a expedir factures en format electrònic si la teva empresa treballa amb l’Administració Pública o prestes serveis a empreses o públic en general que tinguin una especial transcendència econòmica. Si aquest és el teu cas consulta aquí tota la informació sobre la factura electrònica.

Més informació | Sage Factura Electrònica
Font de la notícia: Blog Sage
Imatge | blickpixel

T’expliquem tot el que has de saber per començar amb la factura electrònica en aquesta infografia
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà