És possible que portis temps pensant que no saps què fer amb la teva vida, que no saps on anar, però que passi el que passi vols tenir èxit. Parlem de l’èxit. Pràcticament tots els dies m’arriben missatges de persones que diuen: “He de triar carrera i no sé què fer”, “Vull tenir una feina d’èxit i que em doni diners, però no sé què és el que té més sortides”… Aquest és l’inici del camí al fracàs. Què és el que vols fer? Què és el que t’apassiona? Veus persones vestides d’etiqueta i amb diners, amb treballs estressants i creus que això és l’èxit. Això no és l’èxit. L’única cosa que vols llavors són diners, i ningú podrà ajudar-te amb això perquè, permet-me que t’ho digui, tothom vol diners. Això no et fa especial. Perquè hi ha gent que té objectius, metes, que somia amb coses… Però que no paren de posar-se excuses. “No en sé prou”, “Hi ha molta crisi”, “No tinc diners per arrencar aquest projecte”, “No tinc recursos”… Mentida. El recurs més important per fer qualsevol projecte està al teu cap.


Mira el vídeo per escoltar la resta del missatge:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CfEOwQnd-OM[/youtube]

El camí de l’èxit
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà