app

Avui dia sembla que si no tenim una aplicació pròpia, no existim. Per això hi ha moltes persones -emprenedores o propietàries d’empreses-, que es pregunten quant li costaria fer una APP per la seva empresa. No és tan complicat d’esbrinar, i ara us ho mostrarem.

Una APP ens pot ajudar a consolidar un grup de clients, tenir un contacte més proper amb ells, vendre, mostrar novetats, o fins i tot conèixer els gustos de les persones sobre els nostres productes o serveis. Si anem més enllà, podem aprofitar la nostra APP per guanyar diners inserint publicitat de tercers.

Des de Tecnologia Pime hem demanat pressupostos a empreses que s’encarreguen de fer aplicacions per a telèfons mòbils. Hem cercat per mar, terra i aire. Tots els components de Tecnologia Pime hem intentar indagar sobre el que costaria a una empresa tenir la seva pròpia aplicació. Però, al final, ja sigui per art de màgia o casualitat, hem trobat una aplicació web que ens pot ajudar: ¿Cuánto cuesta desarrollar mi app?

Els més espavilats hauran observat que el propi nom proporciona una idea clara sobre el que ofereix aquest servei. Fora bromes, parlem d’un web senzill, dinàmic, que en pocs clics facilita el resultat que busquem sense perdre temps i amb grans possibilitats de gestionar tot el que necessitarem.

Font: Tecnología Pyme
Més info: ¿Cuánto cuesta desarrollar mi app?
Imatge: freedigitalphotos.net

Quant em costaria fer una APP?
Etiquetat a:    

Un pensament en “Quant em costaria fer una APP?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà