fracàs

Tothom que ha tingut el valor d’emprendre s’ha trobat abans o després amb el fracàs. Perquè fracassar forma part d’aconseguir l’èxit. I aquells que mai han tingut la valentia d’emprendre, et diran que aprenguis del teu fracàs, maduris i cerquis feina.

Quan Steve Jobs, als anys 80, va llançar la primera versió del que avui es coneix com el Mac, va ser un enorme fracàs. L’ordinador anomenat Apple Lisa era molt més sofisticat i potent que qualsevol altre present llavors al mercat, però la gent es va decantar per IBM perquè era més barat. Si Steve Jobs s’hagués deixat portar per aquell fracàs, avui dia no podríem gaudir de l’Apple ni mig món aniria boig per tenir un Mac, un iPad o un iPhone.

Només pot fracassar qui, en lloc de queixar-se tot el dia per la crisi, té prou nassos per arriscar-se i lluitar pels seus somnis.

Si t’hi sents un fracassat, FELICITATS! Això vol dir que estàs fent alguna cosa per sortir de la teva zona de confort i tirar endavant els teus projectes. Tots els emprenedors, TOTS, han tingut un moment a la seva vida que s’han sentit un fracassat. I quan tens aquest sentiment i les persones del teu entorn et diuen que deixis estar els contes, que baixis dels llorers i cerquis feina, si més no aconsegueixen que t’hi sentis incomprès i fracassat.

Però jo et dic: OLÉ els teus nassos per lluitar pels teus somnis mentre els altres deixen totes les oportunitats passar en nom de la crisi.

Cada fracàs t’acosta un pas més a l’èxit, aquesta és l’única veritat que has de recordar. Que si llences avui la tovallola, demà no veuràs brillar el negoci dels teus somnis. Que si Steve Jobs hagués tirat la tovallola, avui no existiria Apple, una de les marques de major rellevància de la història. I, qui sap, potser només estiguis a un sol pas de l’èxit :-)

I encara diré més, quan vaig voler muntar la web de CreativaSfera tothom em deia que no destacaria, que hi havia mil blocs semblants al meu i que em moriria del riure… i la veritat és que em moro del riure, però de les més de 50.000 visites mensuals que rebo. Si hagués escoltat a la gent o els moments en què vaig sentir que no aconseguia que el bloc arrenqués, avui no m’estaries llegint. Perquè només la perseverança i l’esforç són els motors que et porten a l’èxit. Vaig trigar més d’un any a començar a veure resultats, i si hagués escoltat la sensació de sentir-me una fracassada, fa temps que hauria deixat de lluitar pels meus somnis.

Perquè quan et surten malament les coses, aprens. I molt.
Perquè quan et surten malament les coses i segueixes lluitant, et forges un caràcter de superació i esforç.
Perquè quan et surten malament les coses, t’adones com pots millorar i la propera vegada assolir l’èxit.
Perquè quan et surten malament les coses és perquè has intentat alguna cosa nova, perquè has lluitat pels teus somnis, i només per això jo et dic: BRAVO! Segueix així! Perquè cada fracàs t’acosta un pas més a l’èxit.

Et toca a tu :-)

Ara et toca a tu :-) T’has sentit alguna vegada un fracassat? Has estat alguna vegada a punt de llençar la tovallola? Què has fet per superar aquesta sensació de fracàs i desànim? T’animo a que comparteixis aquí les teves experiències, sentiments i emocions, a que obris el teu cor al món i comparteixis el que portes dins. Et sorprendràs de la gent que s’ha sentit alguna vegada com tu :-)

Una abraçada !

Font: CreativaSfera

Penses que has fracassat? Això és bo
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà