El més fàcil és fer el que fa tothom: buscar un culpable de tots els nostres mals, agafar-nos a la forma tradicional de fer les coses, ploriquejar esperant més subvencions, etc. No dic que no sigui còmoda aquesta actitud, però dubto que amb ella s’arribi a enlloc. I encara menys quan hi ha companys, col·legues, que ens demostren tot just el contrari. Ens ensenyen un nou camí, per exemple, abraçant les noves tecnologies des dels vells negocis. Parlem, per exemple, de @taxioviedo.

Feia temps que havia sentit parlar d’ell com el taxista tuitaire. Més d’una vegada vaig estar temptat d’investigar sobre el cas, però el vaig anar deixant. El nostre company Remo, però, ha acostat Mahoma a la muntanya amb una entrevista a Actibva a taxioviedo. Us recomano la seva lectura. L’experiència de Rixar García, més conegut com @taxioviedo, pot servir de molt.

El fenomen @taxioviedo va molt més enllà de Twitter: blogger, heavyuser de Foursquare, participació en accions de RSC, promotor de taxis compartits i de millores al servei tradicional del taxi (wifi / paypal / tweetpay / bump, etc), participació en esdeveniments 2.0 i evangelitzador d’aquest fenomen… En definitiva, tot això ha contribuït a la creació d’una marca personal en el sector, que intueixo esta començant a rendibilitzar i a expandir. I tot això al volant d’un taxí. Ell mateix ens explica com esprem el seu temps:

El temps que li dedico es correspon a les esperes entre client i client, que solen ser el 45% de la meva jornada laboral. He aconseguit que el 100% de la meva jornada sigui productiva, i a més monitoritzo les 24 hores la xarxa mitjançant “alertes” sobre el que es diu de Taxioviedo i de tot el que hi ha al voltant del negoci de Taxioviedo.

Val la pena que li feu una ullada a l’entrevista i al seu web. Estic segur que us serà d’inspiració per més d’un.

Font: PymesyAutónomos
Més informació: TaxiOviedo

Les noves tecnologies i els vells negocis: @taxioviedo
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà