La societat al complet està en xarxa. La tecnologia ha creat un nou hàbitat en què les persones es mouen com peixos a l’aigua. Actuen amb total naturalitat en el nou entorn canviant la forma en que consumeixen i es comuniquen amb les marques.

Les organitzacions, d’altra banda, estan buscant el seu rol en aquest espai. Algunes esperen que el seu competidor mogui la primera fitxa i són moltes les que es llancen a la piscina sense saber cap a on nedar. Afrontar la nova realitat no és fàcil, especialment en una situació de recessió econòmica en què cada recurs és examinat amb lupa.

Però, i si en lloc d’actuar adoptant les últimes modes intentéssim entendre què ha passat i com aprofitar la situació al nostre favor? Coneixent les arrels profundes del canvi tot és més senzill: podrem pujar a l’onada i liderar el mercat aprofitant la força de les xarxes. Davant nostre s’està creant un nou espai ple de possibilitats.

Com a professional i com a empresa has de començar a connectar!

Títol: Conecta! La empresa en la red social
Autor: Pepe Tomé
Editorial: Libros de Cabecera
ISBN: 978-8493908256

Pots descarregar-te el primer capítol gratuït, aquí.

Conecta! L’empresa a la xarxa social
Etiquetat a:        

2 thoughts on “Conecta! L’empresa a la xarxa social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà