Twitter s’ha convertit en una eina imprescindible per a moltes empreses que volen fidelitzar els seus clients. Tot i que recentment Twitter ha renovat el seu disseny facilitant el seu funcionament, segueix sent necessari utilitzar algunes eines externes per optimitzar el seu rendiment.

1. Twitterfeed
Twitterfeed és un servei que ens permet integrar el feed RSS del nostre blog corporatiu en el nostre canal a Twitter, de manera que cada vegada que publiquem un nou post, es publicarà de forma automàtica en aquesta xarxa social, evitant la tasca de tenir que realitzar aquest tipus d’actualitzacions de forma manual.

Més informació: twitterfeed

2. Hootsuite
Hootsuite no és només una aplicació més per gestionar la nostra presència a Twitter, sinó que senzillament és la millor. Ens permet gestionar diversos comptes de forma simultània i com molts dels seus competidors, ens ofereix un entorn multicolumna des del que gestionar les nostres recerques, usuaris, escurçar adreces, adjuntar fotografies, etc.

A més, Hootsuite marca la diferència a l’hora d’oferir la possibilitat de col·laborar entre diversos usuaris de la nostra empresa, permetent a més accedir a un complet sistema d’estadístiques i reportings en temps real.

Més informació: hootsuite

3. TwitterCounter
TwitterCounter és probablement l’eina més precisa a l’hora de mesurar l’evolució dels nostres followers. Permet que s’integri en el nostre compte un gràfic per veure com ha anat canviant el nostre número de seguidors.

Així, podem comprovar fàcilment en quins mesos hem convençut a més persones de les bondats del nostre canal, en quina setmana hem patit més pèrdues o quina és la tendència que estem experimentant en aquests moments. D’altra banda, també ens permet analitzar dades d’altres usuaris, sempre i quan s’hagin registrat en aquest servei.

Més informació: twittercounter

4. Socialoomph
Socialoomph és una eina que ens ajuda a lluitar amb els aspectes més tediosos de la gestió del nostre compte. Entre altres coses ens permet programar l’enviament d’un missatge d’agraïment cada vegada que ens segueix un nou usuari de Twitter, o, per exemple, ens permet seguir de forma automàtica les actualitzacions de tots els usuaris que decideixen seguir-nos a nosaltres.

Més informació: socialoomph

5. Karma
Karma és una eina dissenyada per analitzar la “qualitat” dels nostres followers. Entre moltes altres opcions ens facilita la gestió dels nostres seguidors permetent executar accions en grup com són, per exemple, deixar de seguir a un nombre determinat de persones de les que podem pensar que només produeixen spam.

A més ens ofereix eines d’anàlisi com, per exemple, mostrar quantes de les persones a les que nosaltres estem seguint en un moment determinat, també ens estan seguint a nosaltres, o quins usuaris ens han començat a seguir per després abandonar-nos.

Més informació: Karma

Font: MuyPymes

5 eines gratuïtes per millorar el teu Twitter
Etiquetat a:                    

Un pensament en “5 eines gratuïtes per millorar el teu Twitter

  • 25 novembre 2010 a les 14:29
    Enllaç permanent

    A recomanar també l’aplicació TweetDeck que no és res més que un gestor personal en temps real, que et permet gestionar el teus contactes a Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn, Foursquare, Google Buzz i altres xarxes socials. Organitzat en columnes i pestanyes és molt clar i fàcil de gestionar, convertint-se així en una destacada i eficaç alternativa al Hootsuite.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà